Baie în cadă – cum să o pregătești pentru a evada într-o lume de relaxare

Cada pentru mulți dintre noi este o modalitate de a ne rupe de realitate și de a ne aduna energie. Datorită acesteia, după o zi grea sau o săptămână întreagă putem să ne odihnim simțurile și să câștigăm din nou forță. Cum să ne pregătim ritualul de scăldat pentru a atrage pentru noi plăcerea maximă în momentul nostru?

Pentru a ne asigura că ritualul nostru spa de acasă merge așa cum vrem noi de la început până la sfârșit, este important să ne pregătim în mod corect. Mai jos este o listă de lucruri de care să avem grijă, astfel încât atât corpul cât și mintea noastră să beneficieze de ea cât mai mult posibil.

1. Timp pentru tine

Imaginați-vă o situație în care petreceți 30 de minute pregătindu-vă spa-ul acasă, la care visați încă de dimineață. Intri în baie și brusc … primești un mesaj că ai ceva important de făcut „ACUM”. Baia ta îți va oferi bucuria pe care ți-o dorești?

O baie este un moment pentru tine. Câteva minute de odihnă și relaxare completă îți pot oferi energie pentru următoarele zile.

Mai bine să anunțați în prealabil pe toată lumea că aveți nevoie de un moment de pace și liniște și rugați-i să vă lase să aveți acel moment singur.

2. Calmează-te

Baia dvs. nu va însemna neapărat odihnă dacă analizați în continuare sarcinile, provocările și problemele din viața dvs.
Mintea ta consumă până la 25% din energie în timpul zilei.

În timpul băii, încercați să vă îndepărtați mintea de restul lumii. Relaxați-vă corpul și concentrați-vă pe aura fericită care vă înconjoară. Pe măsură ce mintea ta se odihnește, vei câștiga o nouă forță.

Bucură-te de acest moment și profită din plin de el.

3. Miros

Aromaterapia este o modalitate excelentă de a calma simțurile și poate însoți orice baie. Mirosurile naturale au un efect relaxant și calmant.

Puteți oferi un miros plăcut în timpul spa-ului dvs. adăugând uleiuri esențiale în apă caldă sau aprinzând lumânări parfumate.

Ce arome?

  • Mirosurile de mare vă pot ajuta să vă relaxați corpul, mintea și sufletul.
  • Dacă doriți să vă reîmprospătați după ce ați venit acasă de la serviciu, de exemplu, puteți încerca parfumuri de citrice și mentă
  • Pentru a vă liniști înainte de culcare, puteți adăuga lavandă la baie.

4. Muzică

Indiferent dacă poftești la liniște sau muzica preferată depinde de starea ta de spirit și de personalitatea ta.
Muzica orientală sau de meditație, care este abundentă pe internet, vă poate ajuta să vă relaxați.

Totul depinde de gustul tău în muzică. Feriți-vă, totuși, de ritmurile prea energice. Nu doriți ca apa să iasă accidental din cadă 😉

5. Lumina

Lumina este unul dintre cei mai importanți factori responsabili de climatul din baia ta.

Cu cât sunt mai puține becuri, cu atât mai bine. Lumina naturală pe care ne-o oferă lumânările este slabă,fină și difuză.

6. Apa

Temperatura optimă a apei este de 36-38 ° C.

Cu cât apa este mai fierbinte, cu atât crește mai multă tensiune asupra inimii și a sistemului circulator. De asemenea, rețineți că o temperatură prea ridicată a apei vă va afecta conținutul de umiditate al pielii după baie.

7. Aditivi pentru apă

Baia înseamnă relaxarea corpului.

Pentru a avea grijă de piele, utilizați săruri minerale. Sunt bogate în minerale și oligoelemente. Au un efect de întărire și purificare și vă vor îmbunătăți starea pielii.

Scruburile vă vor ajuta să vă reconstruiți piela.

Există atât de multe dintre ele, încât alegerea uneia este o provocare. În scruburi puteți găsi, de asemenea, uleiuri esențiale naturale, petale de flori, semințe de caise și cereale.

Bile de baie care sunt pulberi efervescente, sunt, de asemenea, o opțiune excelentă. Veți găsi în ele aditivi nutriționali precum uleiuri, flori uscate, condimente.

Pentru o experiență naturală, puteți adăuga și aditivi naturali precum flori uscate sau proaspete, ierburi și lapte de capră.

8. Accesorii

Nu uitați să vă păstrați baia ordonată înainte de a vă pregăti baia.

Un mediu curat înseamnă o minte curată.

Dacă tot ceea ce te înconjoară este ordonat, asta îți va îmbunătăți starea de spirit.

Pentru a îmbunătăți atmosfera, puteți lua un pahar de vin, o ceașcă de cafea sau ceai și câteva gustări în baie.

Cartea sau filmul tău preferat te va ajuta, de asemenea, să te relaxezi.

Cu toate acestea, aveți grijă cu telefonul. Navigarea pe internet vă poate face dificilă relaxarea și resetarea minții. Lumea nu se va prăbuși dacă vă lăsați telefonul pentru o vreme.

Este, de asemenea, o idee bună să vă pregătiți papuci și prosoapele înainte, pentru a evita stropirea în toată baia.

Aranjați toate lucrurile necesare la îndemâna dvs. pe un raft sau pe o tavă pregătită.

Concluzie

Cu cât vă pregătiți mai bine spa-ul privat, cu atât veți obține mai multă sănătate și relaxare. Un moment de odihnă fericită nu este doar o recompensă pentru eforturile dvs. zilnice, ci și o investiție care vă va răsplăti cu energie nouă și o dispoziție mai bună, mai veselă.

Item added to cart.
0 items - lei
Acest site web folosește cookie-uri.
Acest site web folosește cookie-uri.
Ofertă de Black Friday
Obțineți o reducere de 10%
Grăbește-te! Oferta este valabilă doar astăzi
Limited Time Offer
Folosiți acest cod cupon la finalizarea comenzii
Faceți click pe cod pentru a fi copiat
Ofertă de Black Friday
Cumpără o cadă sau un lavoar și primești până la 500 de lei înapoi!
Îți place cada sau lavoarul pe care le-ai cumpărat din magazinul nostru? Vă dăm chiar și 500 de lei înapoi! Citiți regulile promoției