Nu ai suficient timp pentru baie? Aflați modalități eficiente de a vă ajuta să profitați la maximum!

O baie trebuie să dureze întotdeauna mult? Ai impresia că acest moment de relaxare este rezervat doar pentru o seară de weekend liberă de toate responsabilitățile? Nimic mai departe de adevăr!

Special pentru tine, am pregătit un plan care te va ajuta să economisești mai mult timp! Îți va oferi mai mult spațiu pentru a avea grijă de tine! Știi perfect acea senzație fericită de relaxare pe care o experimentezi când faci baie, nu-i așa? Știai că durează doar 20 de minute pentru mintea și corpul tău să experimenteze relaxarea?! Pe de o parte – atât de puțin timp, iar pe de altă parte – atât de multe beneficii care vin direct de la SPA-ul de acasă. Deci ce să facem, hai să acționăm!

În primul rând… gestionarea corectă a timpului

Simți că ziua este prea scurtă pentru tine? Apar mai multe sarcini pe lista ta „de făcut”, pe care le încercuiești suplimentar cu galben pentru a nu uita importanța lor? Folosești deja un calendar personal și mementouri, într-un cuvânt – faci ce poți, dar tot simți că nu este suficient?

Realitatea ne poate surprinde, dar putem face un pas mai departe! Desigur, nu putem prezice ce se va întâmpla, dar ne putem pregăti mai bine pentru surprizele pe care le servește viața. În primul rând, trebuie să pariem pe… NOI! Și în ce constă ziua ta.

Probabil visezi să câștigi câteva ore în plus pentru a scoate totul la timp. Destul de inutil. Nu există nicio modalitate de a prelungi ziua de 24 de ore. Singurul lucru pe care îl poți face este să-ți gestionezi timpul în mod corect.

Ne concentrăm pe eficiență

În primul rând, începem prin a stabili prioritățile. Imaginează-ți următorul scenariu. Copilul tău iubit pleacă în excursie școlară săptămâna viitoare și trebuie să faci cumpărăturile necesare excursiei. În weekend ești invitată la petrecerea de naștere a surorii tale, pentru care urmează să pregătești prajitura cu morcovi preferată a tuturor. Lumina mașinii s-a stricat în această dimineață și trebuie să programați un mecanic pentru a verifica ce se întâmplă. Și mai presus de toate, în prezent este cel mai bun moment pentru a-ți muta florile în ghiveci într-un recipient mai mare. Ce sarcină este importantă? Si care este mai urgentă? Sau poate toate? Care dintre ele are un termen mai mare de finalizare? Care poate fi tratată ca neimportantă și care poate aștepta? Merită să ne uităm la câte dintre sarcinile notate sunt de făcut chiar acum și pentru ce avem mai mult timp? A face toate sarcinile deodată este extrem de dificil și… frustrant. Creează un sentiment de haos intern și, astfel, devenim mai stresați și confuzi. Așadar, respiră adânc și gândește-te de unde să începi. Prioritizarea este cheia succesului.

Și dacă unele sarcini intervin brusc? Sunt neanunțate? Fiți atenți dacă va dura mai puțin de… 5 minute pentru a le finaliza. Dacă da – merită să faci o astfel de sarcină imediat. Astfel, putem finaliza sarcina rapid și nu trebuie să o valorificăm mai târziu. Totuși, dacă avem nevoie de mai mult de 5 minute pentru a finaliza sarcina, atunci merită să o punem pe lista de priorități care urmează să fie stabilite. În acest fel, poți vedea cu ușurință că o listă de lucruri rescrise nu este deloc atât de înfricoșătoare și, dimpotrivă, îți poate da senzația că ai controlul total asupra acțiunii. Acest lucru vă oferă timp prețios pe care îl puteți folosi pentru a vă îngriji.

Mai puțin înseamnă mai mult

Săptămâna tocmai a început și deja te-ai săturat din suflet și tot ce visezi este să ajungi „cumva” în weekend? Încă o noapte nedorită, ceasul cu alarmă nu a putut să te trezească la timp, îți bei cafeaua de dimineață în grabă în timp ce te îmbraci pentru a ieși? Viața de zi cu zi trece pe lângă noi între acasă, serviciu, familie, mai multe antrenamente, îndatoriri, planuri și multe alte lucruri pe care le considerăm importante și necesare. Simți că în toate astea lipsește timp pentru… TINE?

Familia, prietenii și colegii tăi au nevoie de tine! Au nevoie de pacea și puterea ta interioară. Carisma și energia pe care le ai în tine pentru a împărtăși tot ce este mai bun din tine. Ai idei grozave, poți găsi soluții chiar și la cele mai dificile provocări – dar ai nevoie de spațiu pentru a-ți scoate în evidență potențialul vieții. Oamenii iubesc zâmbetul tău, iar prezența ta îi face să se simtă mai bine. Tot ce ai nevoie – este să te relaxezi și să-ți reîncarci bateriile. Trebuie să ai grijă de tine în mod regulat. Corpul tău realizează o mulțime de procese complicate special pentru tine în fiecare zi pentru a realiza tot ceea ce îți dorești. Prin urmare, trebuie să vă amintiți să oferiți spațiu pentru recuperarea și odihna corpului. Nu poți să alergi continuu. Este pur și simplu imposibil. Când ai grijă de tine – corpul și mintea ta te vor răsplăti în schimb.

Este timpul să vă alocați doar 20 de minute în timpul săptămânii pentru o baie relaxantă în cadă, care vă va face să vă relaxați corpul și mintea, oferindu-vă în același timp spațiu pentru a vă reîncărca bateriile pentru restul săptămânii!

Știați că 20 de minute reprezintă doar puțin peste 1% din timpul unei zile întregi? Nu mult, nu? Ai putea spune că este literalmente o picătură în oceanul timpului prețios. Cu toate acestea, având în vedere că acest timp este suficient pentru a vă oferi spațiu pentru odihnă și recuperare – nu merge direct la supraestimarea beneficiilor unei băi relaxante în cadă.

Apa dă omului energie, reduce sentimentele de stres, aduce beneficii vitalității, concentrării și… dă forță generală de viață. De aceea, merită să profitați de beneficiile unui spa acasă, care este la îndemâna dumneavoastră.

Ești o PRIORITATE

Visezi la o baie de flori, dar nu poți ajunge la Bali? Ei bine, avem o cale pentru asta! Elementele naturii, adăugate unei căzi, te pun instantaneu într-o stare de relaxare. Creează-ți propriul teren privat de relaxare fericită în confortul băii tale unice, care te va pune într-o dispoziție minunată.

Și toate acestea fără a pleca de acasă! Observă cât timp vei economisi, datorită faptului că SPA-ul tău preferat este chiar la tine. Fără distrageri de atenție, așteptând în blocaje și rezervări, vă puteți răsfăța acasă. Răsfățați-vă cu parfumurile și culorile preferate.

Odată ce știi cum să prioritizezi sarcinile de făcut și știi că, procedând astfel, poți economisi mult timp în timpul zilei – acum este timpul să-ți dai seama când îți poți permite o baie relaxantă în cadă.

Aflați ce moment al zilei este mai convenabil pentru dvs. Aveți un program de lucru flexibil și preferați să lucrați dimineața? Alocați-vă timpul liber dimineața pentru o baie scurtă, dar extrem de revigorantă și stimulatoare în cadă. Răsfățați-vă simțurile așa cum vă place cel mai mult. Sau poate diminețile tale sunt rezervate pentru a lăsa copiii la școală și întâlniri de afaceri la o cafea? Dacă este cazul, rezervați timp pentru o baie de seară, care cu siguranță va ușura adormitul.

Vă veți simți perfect când vă puteți crea spațiu pentru a vă îngriji corpul și mintea. Adăugarea elementelor de atenție în timp ce faci baie sau pur și simplu observându-ți respirația îți va reîncărca bateriile vitale și te va umple până la refuz de pace.

Concluzie

După cum puteți vedea, o baie nu trebuie să dureze deloc mult. Avem la dispoziție instrumente extrem de valoroase precum managementul adecvat al timpului, prioritizarea sau regula „5 minute”. Datorită lor, putem economisi mult timp prețios, pe care îl putem aloca pentru a avea grijă de cea mai importantă persoană din lume – noi înșine. Meriți o pauză în timpul săptămânii. În acest fel, puteți obține mai mult decât relaxare. Este o minte calmă și limpede care te ajută să faci alegeri proactive. Este un sentiment de armonie interioară și echilibru, care este necesar în viața de zi cu zi pentru a împărtăși tot ce este mai bun din tine

Item added to cart.
0 items - lei
Acest site web folosește cookie-uri.
Acest site web folosește cookie-uri.
Ofertă de Black Friday
Obțineți o reducere de 10%
Grăbește-te! Oferta este valabilă doar astăzi
Limited Time Offer
Folosiți acest cod cupon la finalizarea comenzii
Faceți click pe cod pentru a fi copiat
Ofertă de Black Friday
Cumpără o cadă sau un lavoar și primești până la 500 de lei înapoi!
Îți place cada sau lavoarul pe care le-ai cumpărat din magazinul nostru? Vă dăm chiar și 500 de lei înapoi! Citiți regulile promoției