Top 5 genuri muzicale care vor crea o atmosferă uimitoare în timp ce faci baie

Simți oboseala asociată cu viața de zi cu zi? Ai impresia că este totul monoton și fiecare zi arată practic la fel? Sau poate invers – se întâmplă prea multe și mult prea repede, ceea ce vă face imposibil să țineți pasul cu totul?

Cu toate acestea, nimeni nu ar trebui să fie condamnat să se simtă rău!

Avem o modalitate dovedită de a te ajuta să iei o pauză pentru un timp, doar pentru a reveni!

Vedeți cum, cu o baie în cadă, vă puteți recăpăta echilibrul pierdut și vă puteți bucura de fiecare zi cu multă putere pentru a continua!

Baie în cadă cu muzica ta preferată – o combinație perfectă!

Decizând să faceți o baie relaxantă în cadă, puteți alege muzică care vă va permite să experimentați emoții pozitive. Ne putem îmbunătăți starea de spirit atunci când suntem într-o dispoziție mai proastă! Nu trebuie să cazi într-o groapă și mai mare, doar alege muzica potrivită care te va ajuta să fii la o frecvență fericită. Sau dă-ți un kick-start atunci când motivația îți lipsește. Chiar dacă nu ai o idee pentru a rezolva o sarcină dificilă din viață, ajută-te și trezește creativitatea care este în interiorul tău!

Procedând astfel, îți vei face starea de spirit mult mai bună decât era înainte de a intra în cadă. Special pentru tine, am pregătit o listă de genuri muzicale, astfel încât să poți alege cu ușurință pentru tine ceea ce ai nevoie cel mai mult în acest moment.

TOP 5 genuri muzicale în timp ce faci baie în cadă

Ai nevoie să te calmezi și să te relaxezi? Ascultă murmurul pârâului și imaginează-te relaxându-te pe iarba moale de la marginea unei poieni frumoase. Umple-te de sunetele naturii care îți vor alina nervii amestecați. Poate că dorești să te relaxezi cu o melodie interpretată de o pădure ploioasă într-o seară caldă de vară. Sau un concert susținut în zori de păsările de primăvară, care vesteșsc cu bucurie sosirea unei noi zile ca o nouă oportunitate. Apa caldă te va îmbrățișa oferindu-ți o senzație plăcută de odihnă din viața de zi cu zi. Paleta naturală de sunete nu are limite – de fiecare dată poți descoperi o nouă fațetă a Mamei Natură. Răsfățați-vă în această respirație calmă, ritmică naturală și auziți-vă bătăile inimii.

Sau poate ești o persoană care are de finalizat un proiect important și solicitant? În acest caz, piesele de muzică clasică vor funcționa grozav. Acest gen de muzică are un efect pozitiv asupra concentrării. Chopin, Bach, Beethoven sau Mozart au creat o muzică instrumentală frumoasă. Prin urmare, datorită acesteia, în timp ce faci baie în cadă, îți poți stimula creierul să lucreze din greu pentru a-ți finaliza proiectul la timp într-o manieră cântând.

Îți lipsește motivația pentru a acționa? Ai nevoie de un impuls suplimentar pentru a te pune în mișcare? Dacă da, vă recomandăm să faceți o baie caldă cântată pe melodiile muzicii de film. Vă amintiți filmul „Gladiatorul” și coloana sonoră a acestuia? Într-un mod blând, dar ferm, construiește energie pozitivă pentru acțiune. Ne introduce într-o lume plină de emoții. Acum închide ochii și imaginează-ți ce ai de făcut. Vizualizați în mod conștient modul în care vă atingeți obiectivele pas cu pas și cum obțineți bucurie din ceea ce faceți. Simte. Treci la treabă!

Baia în cadă în sunetele profunde ale saxofonului, chitarei, pianului sau contrabasului nu este altceva decât să te scufunzi în muzica jazz. Se spune că acest gen muzical stimulează părțile creierului care sunt responsabile de creativitate. Deci, dacă te lupți cu o sarcină dificilă, bucură-te de această melodie. Relaxați-vă în centrul spa de acasă și lăsați-vă creativitatea să se trezească în timpul unei băi relaxante în cadă.

Ultima noastră sugestie este muzica de relaxare, care găsește o popularitate din ce în ce mai mare în întreaga lume. Aceste sunete liniștitoare te pun într-o stare de relaxare totală. Melodiile armonioase ne îmbunătățesc starea de spirit în timp ce scad nivelul de stres. Este o adevărată ușurare pentru corp și minte. Acest ritm face ca o baie acasă în cadă să devină de fiecare dată o vizită la cel mai bun spa. Într-un astfel de spațiu vrei să te întorci! Și o poți face de fiecare dată când simți că ai nevoie de o pauză din viața de zi cu zi.

În ciuda rutinei

Muncă, cumpărături, menaj, luat copii de la gradinita, pregatirea meselor, proiecte noi. Deși viața ne poate surprinde cu întorsături bruște, multe zile sunt foarte asemănătoare între ele, ceea ce le poate face să pară monotone. Avem apoi impresia că zilele sunt foarte lungi și că devin și mai lungi. Dar, de fapt, retrospectiv, trec foarte repede și înainte să ne dăm seama mai avem un sezon. Cu toate acestea, există ceva care te face din ce în ce mai iritat de chestiuni banale. Ai mai puțină răbdare și, cel mai rău, simți că „nu se întâmplă nimic” în viața ta. Aceasta nu este altceva decât rutină.

Apoi se strecoară stresul și, după cum bine știm, excesul său este dușmanul nostru. Ne face mai slabi, si astfel creeaza multe afecțiuni care se pot transforma chiar în boli cronice! Groaznic, de aceea este atât de important să reducem în mod regulat efectele neplăcute, cu care trebuie să ne confruntăm în fiecare zi.

Efectele benefice ale apei sunt cunoscute omenirii încă de la începutul timpurilor. Prin urmare, merită să profităm de această înțelepciune pe care o avem astăzi la îndemână. Știm foarte bine că o baie relaxantă în cadă ajută la ameliorarea tensiunii acumulate și la eliminarea efectelor negative ale stresului excesiv care ne împovărează corpul. Apa caldă afectează pozitiv întregul corp și… mintea!

Toate acestea sunt la îndemâna ta. Mai mult! În confortul casei tale, îți poți crea propriul spațiu în care îți vei reîncărca bateriile de viață pentru a te bucura din plin de viață.

Un aliat formidabil în acest moment pentru tine, poate fi doar mintea ta. În timpul unei băi în cadă poți, într-o clipă, să te deplasezi prin puterea imaginației în cele mai frumoase locuri și să experimentezi cele mai minunate senzații.

Muzica are PUTERE

Imaginează-ți: conduci și dintr-o dată auzi hitul tău preferat din anii adolescenței. Ce faci atunci? Începi să fredonezi melodia, iar mâinile tale bat singure ritmul muzicii de volan. Capul și umerii tăi se mișcă liber în muzică, iar tu zâmbești, la toate amintirile care te însoțesc din acei ani. Este ca și cum mașină a timpului a funcționat, ducându-te chiar și în cele mai îndepărtate părți ale trecutului. În acel moment, mintea îți aduce înapoi amintirile asociate cu circumstanțele care s-au perpetuat în timp ce asculți cântecul. Acest lucru arată doar cât de puternică este muzica.

Ne stimulează nu doar amintirile, ci și emoțiile!

S-ar putea spune că muzica este o reflectare a lumii noastre interioare. Este ca o oglindă în care ne putem privi pe noi înșine. Observați că atunci când sunteți într-o dispoziție mai proastă, veți alege de obicei melodii care sunt mai nostalgice. Așa îți exprimi emoțiile și asta simți în interior.

Vestea bună este că cu ea ne putem schimba atitudinea!

Știai că ascultarea muzicii tale preferate stimulează puternic sistemul de plăcere al creierului, ceea ce provoacă eliberarea de dopamină, un hormon care îți dă un sentiment de fericire și te motivează să acționezi? Mai mult, muzica afectează tensiunea arterială, bătăile inimii și hormonii!

În concluzie

Muzica a devenit o parte a vieții umane pentru totdeauna. O ascultăm atunci când suntem fericiți, triști și chiar și atunci când avem nevoie de spațiu pentru a ne liniști. Ne însoțește la petreceri, ceremonii și evenimente sportive, la serviciu, în timpul unei cine romantice și chiar… la cumpărături!

Prin urmare, acasă, găsește acel moment rezervat doar pentru tine. Umpleți cada cu apă caldă și porniți niște muzică care vă va umple de pace, bucurie și carisma pentru acțiune. Așa cum a spus odată Hans Christian Andersen: „Acolo unde cuvintele eșuează, muzica vorbește”.

Așa că răsfățați-vă cu o melodie pozitivă care va cânta în inima voastră mult timp după o baie relaxantă în cada noastră.

Item added to cart.
0 items - lei
Acest site web folosește cookie-uri.
Acest site web folosește cookie-uri.
Ofertă de Black Friday
Obțineți o reducere de 10%
Grăbește-te! Oferta este valabilă doar astăzi
Limited Time Offer
Folosiți acest cod cupon la finalizarea comenzii
Faceți click pe cod pentru a fi copiat
Ofertă de Black Friday
Cumpără o cadă sau un lavoar și primești până la 500 de lei înapoi!
Îți place cada sau lavoarul pe care le-ai cumpărat din magazinul nostru? Vă dăm chiar și 500 de lei înapoi! Citiți regulile promoției