Despre căzi

Știm cât efort depuneți pentru ca mult așteptata baie din cadă să fie un moment special.

De aceea, încercăm să ne asigurăm că bazele acestui moment extraordinar sunt întotdeauna aceleași. Un look care creează o aură de grație și ușurință în baia ta? O construcție solidă care te face să te simți în siguranță? O formă unică care vă oferă confort și relaxare?

Prin proiectarea căzilor cu design rafinat și personalizat, dorim să creăm ceva care să vă placă ochilului, corpului și minții.

Utilizarea Lavelit, creată din materii prime naturale, creează căzile să arate nobil și elegant.

Acest material modern, precum marmura artificială, face posibilă crearea unor căzi puternice în formă delicată.

Datorită compoziției sale și a tehnologiei speciale, căzile noastre de baie pot combina frumusețea unui material natural cu o formă modernă.

Se potrivesc perfect în atmosfera oricărei băi, de la stilurile scandinave, eclectice, vintage la cele moderne, devenind o adevărată bijuterie a oricărui interior.

Pe lângă grația și rezistența incredibile a căzilor de baie, stratul lor protector superior se caracterizează prin rezistență la substanțe chimice, la razele UV și la temperaturi ridicate.

Suprafața netedă, delicată și plăcută protejează cada de baie împotriva multiplicării microbilor și a murdăriei permanente.

Item added to cart.
0 items - lei
Acest site web folosește cookie-uri.
Acest site web folosește cookie-uri.
Ofertă de Black Friday
Obțineți o reducere de 10%
Grăbește-te! Oferta este valabilă doar astăzi
Limited Time Offer
Folosiți acest cod cupon la finalizarea comenzii
Faceți click pe cod pentru a fi copiat
Ofertă de Black Friday
Cumpără o cadă sau un lavoar și primești până la 500 de lei înapoi!
Îți place cada sau lavoarul pe care le-ai cumpărat din magazinul nostru? Vă dăm chiar și 500 de lei înapoi! Citiți regulile promoției