Întrebări frecvente

Din ce sunt făcute căzile și lavoarele Lavello?
Căzile și lavoarele Lavello sunt realizate din Lavelite, așa-numita marmură turnată. Este un material compozit ultramodern, temperat la temperatură ridicată, de o durabilitate excepțională. Când este utilizat, Lavelit se caracterizează prin rezistentă extrem de lungă la căldură, șocuri și spargere .Este creat din roca naturală cu un liant rezistent la fisuri si finisat cu un strat protector nobil cu rezistenta sporită.
Câți ani de garanție oferiți?
Oferim o garanție pe viață pentru toate căzile noastre de la data achiziției. Garanția acoperă toate defectele de fabricație și defectele care pot apărea în procesul de utilizare.Toate lavoarele noastre sunt acoperite de o garanție de 5 ani.
Cum să impregnezi și să îngrijești o cadă și un lavoar?
Pentru curățarea zilnică a căzilor și lavoarelor, tot ce aveți nevoie este puțin lichid și un burete moale. Învelișul protector previne aderența substanțelor nocive, facilitând astfel procesul de curățare. Un simplu lustru este suficient pentru a face ca suprafața căzii și a lavoarului să strălucească. Nu recomandam folosirea periilor de sârmă sau a produselor de curățare abrazive deoarece acestea pot deteriora suprafata atât a căzii cât și a chiuvetei. Suprafața de protecție a căzii poate fi recondiționată.
În câte culori sunt disponibile căzile?
Căzile Lavello sunt disponibile în patru culori:AlbNegruNegru metalicGri metalic
Prețul fiecărei culori variază în funcție de model
În câte culori sunt disponibile lavoarele?
Lavoarele Lavello sunt disponibile în culoarea alb.
Oferiți și alte accesorii?
În oferta noastră, pe lângă căzi și lavoare, găsiți tot sortimentul necesar pentru baie. De la baterii și sifoane până la rafturi de baie.
Căzile și lavoarele au preaplin?
Nu, căzile și lavoarele Lavello nu au orificiu de preaplin.
Cum se instalează cada?
Cada a fost creată astfel încât instalarea să fie posibilă pentru oricine. După ce ați despachetat cada, instalați dopul de scurgere și conectați-l la apă. Cada trebuie etanșată cu silicon sanitar pentru a preveni pătrunderea murdăriei și a umezelii sub fundul căzii.
Cum se instalează lavoarul?
Lavoarele Lavello sunt extrem de ușor de instalat. Este suficient să tăiați o gaură în blat și să aplicați silicon pe fundul bazinului. Puneți bazinul în locul desemnat și instalați scurgerea. Excesul de silicon poate fi îndepărtat cu o cârpă.
Instalarea căzii necesită ca aceasta să fie atașată de podea?
Căzile Lavello nu trebuie să fie ancorate permanent pe podea. Designul atent elaborat face cada extrem de stabilă. Datorită folosirii unui material solid precum Lavelit, cada este grea, ceea ce o face să se lipească de podea chiar și în timpul mișcărilor bruște.
Item added to cart.
0 items - lei
Acest site web folosește cookie-uri.
Acest site web folosește cookie-uri.
Ofertă de Black Friday
Obțineți o reducere de 10%
Grăbește-te! Oferta este valabilă doar astăzi
Limited Time Offer
Folosiți acest cod cupon la finalizarea comenzii
Faceți click pe cod pentru a fi copiat
Ofertă de Black Friday
Cumpără o cadă sau un lavoar și primești până la 500 de lei înapoi!
Îți place cada sau lavoarul pe care le-ai cumpărat din magazinul nostru? Vă dăm chiar și 500 de lei înapoi! Citiți regulile promoției