Întrebări frecvente

Din ce sunt făcute căzile Lavello?

Căzile Lavello sunt realizate din Lavelite, așa-numita marmură turnată. Este un material compozit ultramodern, întărit la temperatură ridicată, cu o durabilitate excepțională. În utilizare, Lavelite se caracterizează prin retenție extrem de lungă a căldurii, rezistență crescută la șocuri și spargere și longevitate. Este creat din materii prime de rocă naturală, înarmat cu un liant rezistent la rupere și finisat cu un strat protector nobil de rezistență sporită.

Câți ani garanție oferiți?

Pentru toate căzile noastre oferim o garanție pe viață de la data achiziției. Garanția acoperă toate defectele de fabricație și defectele care pot apărea în procesul de utilizare.

Cum îmi tratez și întrețin cada?

Curățarea zilnică a căzii necesită doar puțin lichid de spălat și un burete moale. Învelișul protector al căzii previne aderența substanțelor nocive, facilitând astfel procesul de curățare. O simplă lustruire este suficientă pentru a impregna suprafața căzii și a o face să strălucească. Nu vă recomandăm să folosiți perii de sârmă sau produse de curățare abrazive, deoarece acestea pot deteriora suprafața căzii. Suprafața de protecție a căzii poate fi recondiționată.

În câte culori sunt disponibile căzile?

Căzile Lavello sunt disponibile în patru culori:

  • Alb
  • Negru
  • Negru metalizat
  • Gri metalizat

Oferiți și alte accesorii?

În oferta noastră găsiți, pe lângă căzi, întreg sortimentul necesar pentru baie.

Cada are preaplin?

Nu, căzile Lavello nu au deschidere pentru preaplin.

Cum se instalează cada?

Cada a fost concepută astfel încât instalarea să fie posibilă pentru toată lumea. După despachetarea căzii, instalați dopul de scurgere și conectați-l la priza de apă. Cada trebuie etanșată cu silicon sanitar pentru a preveni pătrunderea murdăriei și umezelii sub cadă.

Este necesar să fixați cada de podea atunci când o instalați?

Instalarea căzilor de baie Lavello nu necesită fixarea lor pe podea. Designul atent rafinat face cada extrem de stabila. Datorită folosirii unui material solid precum Lavelit, cada este grea, ceea ce o face să se lipească de podea chiar și în timpul mișcărilor bruște.

Item added to cart.
0 items - lei
Acest site web folosește cookie-uri.
Acest site web folosește cookie-uri.
Ofertă de Black Friday
Obțineți o reducere de 10%
10
days
10
hours
10
minutes
10
seconds
Grăbește-te! Oferta este valabilă doar astăzi
Limited Time Offer
Folosiți acest cod cupon la finalizarea comenzii
Faceți click pe cod pentru a fi copiat
Ofertă de Black Friday
Cumpără o cadă sau un lavoar și primești până la 500 de lei înapoi!
Îți place cada sau lavoarul pe care le-ai cumpărat din magazinul nostru? Vă dăm chiar și 500 de lei înapoi! Citiți regulile promoției