Returnări și reclamații

Reclamații

Vă rugăm să trimiteți orice reclamație la info@lavellobaie.ro

În e-mail, vă rugăm să descrieți daunele și să includeți numărul comenzii.

Când depuneți o reclamație, vă rugăm să specificați în e-mail marcajul de pe cadă, adică K – controlul calității și numărul, P – ambalajul și numărul.

Datorită procesului de producție a căzilor, dimensiunile date în ofertă sunt aproximative și pot varia până la 1%. Reclamațiile diferențelor mai mici nu sunt acceptate.

Reclamațiile din cauza daunelor de transport pot fi depuse în termen de 7 zile de la primirea expedierii.

Returnarea produselor

Un consumator care a încheiat un contract se poate retrage din acesta în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii fără a oferi niciun motiv și fără a suporta costuri, cu excepția costurilor indicate mai jos. În plus, Lavello oferă posibilitatea de a returna cada nedeteriorată în alte 84 de zile calendaristice – până la un total de 100 de zile calendaristice.

Pentru a respecta termenul limită este suficient să trimiteți o declarație înainte de expirarea acestuia pentru contract.

Consumatorul are dreptul de a returna Produsul fără a oferi niciun motiv în cadrul retragerii din contractul de vânzare.

Disponibilitatea de a returna trebuie trimisă prin e-mail, la adresa: info@lavellobaie.ro

Consumatorul este obligat să returneze imediat produsul Vânzătorului sau cel târziu în termen de 14 zile calendaristice de la data retragerii sau să îl furnizeze unei persoane autorizate de Vânzător să îl primească.

Clientul trimite produsul pe cheltuiala sa.

Retur baterii și accesorii

Dacă returnarea se referă doar la produse mici, adică bateri și accesorii, mărfurile returnate trebuie trimise înapoi în conținut complet, iar produsul în sine și accesoriile nu trebuie să poarte urme de utilizare.

Pentru a asigura un retur fără probleme puteți scrie „Fragil”, pe cutie. Atenție: nu acceptăm plată ramburs la livrările trimise .

Returnare cadă

Dacă returnarea se referă la o cadă de baie, vom trimite companiei noastre transportul pentru a colecta produsul. În acest caz, costul returnării va fi preferențial de 135 RON.

Cadă returnată trebuie adusă în fața clădirii, dar nu trebuie să fie în ambalajul original.

Vă garantăm rambursarea sumei plătite în termen de 14 zile de la primirea expedierii.

Item added to cart.
0 items - lei
Acest site web folosește cookie-uri.
Acest site web folosește cookie-uri.
Ofertă de Black Friday
Obțineți o reducere de 10%
Grăbește-te! Oferta este valabilă doar astăzi
Limited Time Offer
Folosiți acest cod cupon la finalizarea comenzii
Faceți click pe cod pentru a fi copiat
Ofertă de Black Friday
Cumpără o cadă sau un lavoar și primești până la 500 de lei înapoi!
Îți place cada sau lavoarul pe care le-ai cumpărat din magazinul nostru? Vă dăm chiar și 500 de lei înapoi! Citiți regulile promoției